Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που δόθηκαν από τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας, ορίζεται ως υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους εργασίας (δημόσιους και ιδιωτικούς) για όλους, όπως και σε όλους τους ανοιχτούς χώρους συναθροίσεων όπου δεν μπορεί να τηρηθεί ο κανόνας της απόστασης 1,5 μέτρου.

? Φοράμε μάσκα κατά τη διάρκεια της εργασίας μας και σε κλειστούς χώρους (γραφεία, αποδυτήρια, κτλ ), όπως και σε όλους τους ανοιχτούς χώρους όπου δεν μπορεί να τηρηθεί ο κανόνας της απόστασης 1,5 μέτρου (προαύλιο).

❗️ Υπενθυμίζουμε την αναγκαιότητα τήρησης όλων των μέτρων προστασίας της υγείας μας, την αποφυγή του συγχρωτισμού, την τήρηση αποστάσεων, το συχνό πλύσιμο χεριών και τονίζουμε ότι αν κάποιος εργαζόμενος εμφανίσει πυρετό, δύσπνοια, ασυνήθιστο και αναίτιο βήχα, απώλεια γεύσης και όσφρησης να ενημερώσει άμεσα το ιατρείο εργασίας για περαιτέρω οδηγίες.

❗️ Είναι επίσης απαραίτητο να ενημερώνεται το ιατρείο εργασίας και οι εταιρείες στην περίπτωση που υπάρξει κρούσμα κορονοϊου στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον η σε άτομο που ήρθατε πρόσφατα σε επαφή.

119795305 181544826816848 1210412283988131693 n

#BeProudBeDPort

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας
Στηρίζοντας το παρόν Δημιουργούμε το μέλλον​
Close Search Window